Eilen E-pennuille tuli 4 viikkoa täyteen. Viime päiviin on mahtunut monenlaista toimintaa:
* Torstaina pennut saivat ensimmäistä kertaa jauhelihaa. Nyt on sitten todistettu, että kaikille pennuille voi antaa täyden nuusku-takuun. Kaikkien nenä pelasi jauhelihalle. Kun nokare loppui nenä maassa kierrettiin ympyrää "mihin se katosi...?"
* Lauantaina jauhelihaa annettiin jo sekä aamulla että illalla. Nyt piti ottaa jo mukaan yksittäiskupit, että jokainen saisi jokseenkin samankokoisen annoksen. Ruoka annettiin ulkona, joten samalla pennut saivat tutustua uuteen ihmeelliseen elementtiin: lumeen. Syötyään ne kyllä ihan selvästi huomioivat, että nyt ympäristössä on jotain ihmeellistä. Hännät meni jo vähän ala-asentoon, mutta nousivathan ne nopeasti ylös kun tajusivat tutun ympäristön olevan vain metrin päässä.
epennut_4vko_1.jpg
* Sunnuntaina pennut saivat kaulapannat kaulaansa. Huomasimme itsekin, että kaksi narttupentua sekosi hyvin herkästi toisiinsa. Nytpä on sitten helppoa katsoa, kuka on kukin. Kuvat pentujen kuvasivuilla on nyt ihmeellisen "lytyssä", kun pantoja piti vähän väliä rapsutella. Pennut kulkivat vähän aikaa 
kauhean kyyryssä. Iltasella pannat eivät enää näyttäneet häiritsevän.
t3_4vko_16.jpg

Kolme pennuista on saanut jo nimensä: Eversti, Eve ja Elle.

Pennuista on lisää kuvia kennelin www-sivuilla.