Lauantaina meidän seurassa alkoi hirvenmetsästys. Mamma eli Iines sai aloittaa meidän koirista työskentelyn. Löytyihän se hirvi, mutta ammuttua sitä ei saatu.

Sunnuntaina vuorossa oli Pipsa ja sen haukkuun saatiinkin vasa.
Sunnuntaina Elle tuli meille hoitoon, kun omistajat lähtivät lomareissulle.

Maanantaina isäntä lähti katsomaan yhtä aluetta Caran kanssa, mutta sieltä ei hirviä löytänyt. Ei uskottu, vaan vietiin Elle samaan maastoon. Ei löytänyt Ellekään. Keskiviikkona vasta Jorkki uskoi, että alue oli tyhjä, kun Elle sai hyvät haukut.

Tiistaina taisi olla vuorossa Emma... Minä menen näissä nyt aivan sekaisin. Kuka oli minäkin päivinä. Pitäisiköhän päivittää vähän useammin....?

Keskiviikkona vuorossa oli Elle ja kun se laskettiin autosta pois, oli sillä jo haju hirvistä. Mutta kun piti odottaa johtajan lupaa päästää koira irti. Koiralla oli patoutunutta tunnetta niin paljon, että hirvet lähtivät pakosalle. Koira sai 4,5 km karkon kiinni mutta emä jätti vasansa ja siten Ellelle ei haukkuun saatu ammuttua.

Keskiviikon jahdissa taisivat saada seudun kuuluisan "lentokoneen". Seudulla on meinaan yksi emä (+todennäköisesti vasa) joka ottaa välittömästi lähdöt kun koira löytää sen. Iineskin taisi juoksuttaa sitä saamatta seisahtumaan. Josko nyt pääsisi koirien kanssa kunnon työskentelyyn.

Milla on vielä sairaslomalla. Siltä jouduttiin leikkaamaan nielurisat. Äänikin on sen jälkeen taas kuulunut. Josko tämä tästä!