Tällä viikolla pennut ovat kehittyneet ihan älyttömästi...

F-pojat ovat vallanneet koko alakerran. Niitä voi jo sanoa pikkuriiviöiksi. Kengät kiinnostavat kovasti ja muutenkin kaikkien paikkojen tutkiminen. Ulkona on käyty muutaman kerran ihan parin minuutin pissitauolla. Kiinteää ruokaa (ts. jauheliha) maistuu jo ihan mukavasti. Pojat ovat myös huomanneet, että niiden pentuboxi on liian pieni tutkimusmatkailijoille ja huomauttavatkin siitä äänekkäästi... Mutta kun olemme kotona, ovat pojat sitten meitin kanssa tuvassa.

 

G-pesue osaa jo kävellä. Voi että ne tuntuvat kaposilta F-poikien rinnalla.... Niidenkin äänimaailmaan on tullut jo ärinä ja murina ja vinkuilu... Sisarruksen nujuuttaminen on niilläkin alkanut kuulua päiväohjelmaan.

Tänä iltana on sitten pennuille tiedossa sekä kivoja että ikävämpiä juttuja. Meinaamme nimittäin laittaa kaikki pennut yhteen tuvan lattialle. Ilman aikuisia koiria siis. Ja sitten mittaamme onko pentupannat liian isoja harmaapennuille. Jos ei ole, niin kaikki saavat riesakseen pannat. Josko sitten loputkin 3 hirvikoiran pennuista erottuu toisistaan...Nolostunut

Tänään G-pesueelle tulee täyteen 3 vko ja huomenna F-pojille 5 vko.