Muutaman viikon hiljaiselo päivityksissä on johtunut ihan kauhiasta kiireestä: mustikat, vadelmat, Joensuun näyttelyviikonloppu, herukat alkaa kypsyä, huusholli näyttää siltä että on käyty vain sisällä pyörähtämässä, Iineksen ja Juulin juoksut alkavat olla loppusuoralla... Niin ja kun lomat on jo pidetty, piti/pitää nuo tehdä iltasella ja viikonloppuna.

hmmm... Mitäs tässä on ehtinyt sitten tapahtumaan? Nolostunut

Jep-jep. Tarhan laajennus on periaatteessa valmis. Periaatteessa syystä, että Galle löysi uudelta puolelta göötin mentävän reiän. Eli se pitää vielä paikata.

Harmaapuolelta:

Topi Jr kävi pyörähtämässä Pieksamäellä näyttelykehässä tuloksella EH.

Cara kävi kokeilemassa, mikä ihme se konehirvi oikein on. Haukkuhan siitä tuli ja neiti olisi halunnut jatkaa moisen otuksen haukkumista vielä pitempääkin. Sitä käytettiin myös toisen koiran kanssa, joka ei hirvelle sanonut mitään. Jossakin vaiheessa Caran video ko. tapahtumasta pitäisi ilmestyä Konehiven www-sivulle.

Milla oli eilen ja tänäaamuna Jorman mukana, josko näkyisi karhun jälkiä. Ei ole vielä näkynyt.

Google kävi jo seurailemassa hirven jälkiä ja kovasti kakara olisi halunnut mennä niiden perään.

Göötti-pötkylöistä:

Pepsu (J. Debbi) kävi kuvissa. Polvet 0-0, kyynärät ja lonkat ovat vielä lausunnolla Kennelliitossa. Silmäpeilauksiin menevät  myöhemmin.

Brieltä on katkennut hammas ja se todennäköisesti joudutaan poistamaan.

Yoda on jo viikon opetellut oleilemaan kerrostalossa, kun Tuovin opiskelut veivät toiselle paikkakunnalle. Olivat kuulemma menossa eilen mätsäriin, mutta miten siellä meni, ei ole tullut viestiä...

Jalostustarkkiin on D-pentueesta ilmoittautunut Patu, Dino, Pepsu, Brie ja Yoda. Demi menee todennäköisesti vuoden päästä. Yritän saada sisarukset aikataulutettua peräkkäin ja aah Kieli ulkona jos siihen vielä saisi Frodon ja Oton piipahtamaan...